Proses Akışımız
Sağlıklı olmanın dengeli beslenme ile doğru orantılı olduğu günümüzde beslenme ihtiyaçlarınıza göre sunmuş olduğumuz menü seçenekleri ve müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için gösterilen çaba, yapılan denetim ve teftişlerden tam not almış olmanın verdiği gururla doğrulanmaktadır
Satın Alma
Tüm hammadde ihtiyacımızı öncelikle Gıda Maddeleri Tüzüğüne ve Türk Standartlarına (TSE) uygunluğu kanıtlı olan onaylı tedarikçi ağımızdaki firmalardan tedarik edilir.
Tedarik edilen ürünler alanında uzman gıda mühendislerimiz, gıda teknikerlerimiz tarafından büyük bir titizlik ve özenle değerlendirilmekte ve belirlenen kriterlere uygun ise satın alması yapılmaktadır.
SUNAR GIDA, insan sağlığına verdiği önem ilkesinden hareketle tedarik edilecek ürünlerin taze ve kaliteli olma özelliği baz alınarak gerekli anlaşmalar yapmış, müşterilerimize dengeli ve sağlıklı yemek sunma anlayışını benimsemiştir. Tüm birimlerde minimum stokla çalışarak finans maliyetlerini düşürmenin yanı sıra siz müşterilerimize sürekli taze ürünlerin sunulması sağlanmıştır.
Depolama
Tedarik edilen ürünler için soğuk odalar ve kuru erzak depoları fifo kuralına göre tanzim edilir. Kabulleri yapılan ürünler görevli personel tarafından türlerine ve özelliklerine göre ayrılır ve depolara Depo Yerleşim Talimatına göre yerleştirilir.
Depo içine girdikten sonra gıda ürünleri görevli personel tarafından Ürün tanıtma etiketleri ile etiketlenir.
Depo sıcaklıkları kalibreli cihazlar ile kontrol altına tutulur üretimde sorumlu personeller tarafından kayıt altına alınır ve takibi sağlanır.
Depo Yerleşim Talimatında ürün gruplarına göre belirtilen depo dereceleri ile uyumsuzluk olduğunda depo termometreleri ile kalibreli dijital termometre karşılaştırılır ve sapma durumunda depo termometreleri yeniden kalibrasyona gönderilir.
Depolarda son kullanım tarihi dikkate alınarak tarihi geçen ürünler depo sorumlusu veya üretim/ proje müdürü tarafından tutanak tutularak imha edilir.
Üretim
Müşteri talepleri doğrultusunda hazırlanan menüler üretimde işinin ehli personellerce gıda güvenliği hijyen kurallarına uygun şartlarda titizlikle ve teknolojik ekipmanlar kullanılarak gıda mühendisleri ve gıda teknikerleri kontrolü altında denetim ve takibi sağlanarak işlenir. Hazırlık prosesleri tamamlanan ürünler usta ellerin dokunuşlarıyla damak tadınıza uygun lezzetlere dönüştürülür. Üretilen tüm yemekler çeşitlerine göre alanında uzmanlığı olan ustalar tarafından üretilmektedir. Kullandığımız sebze ve meyvelerin tazeliğini sağlamaya dikkat ederek stoklarımızı minimum tutmakta ve günlük siparişler vermekteyiz. Üretimde kendimize özel reçetelerle tatlı üretimlerimizi gerçekleştiriyor ve sizlerin deneyimine sunuyoruz.
Kalite ve gıda güvenliği standartları gereği üretim akışımızı HACCP doğrultusunda kayıt altına alarak izlenebilirliği sağlamaktayız.
Yasal gereklilikler doğrultusunda ürettiğimiz yemekleri akredite kuruluşlar tarafından periyodik olarak numune aldırıp analizlerini yaptırmakta ve sistemimizi doğrulamaktayız.
Ambalajlama Ve Taşıma
Sevkiyata hazır hale getirilen yermekler son derece dikkat ve özenle thermoboxlara yerleştirilerek muhafaza edilir. Eksiksiz ve zamanında sizlere ulaştırılır.